Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Pubg Mobile 1.7 PC + Mobil Kurulum Patato Config

18.12.2021
752
A+
A-
Pubg Mobile 1.7 PC + Mobil Kurulum Patato Config

Pubg Mobile 1.7 PC + Mobil Kurulum Patato Config İndir

Pubg Mobile 1.7 PC + Mobil Kurulum Patates Config oyun hile çalışmasını ücretsiz olarak veriyorum. Vereceğim hile dosyası hem Emülatör için hem de Mobil için uyumludur. Kurulumu çok basit olan bu patates grafik hile dosyasını aşağıdan indirip dosya içindeki 32 Bit ve 64 bit FİLES dosyalarını cihazınıza göre kopyalayıp gerekli kalsöre yapıştırın ve 60 FPS olarak oyun keyfini çıkarın.

 

EMÜLATOR KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Pubg Mobile 1.7 PC Emülator Patates Config.rar klasöründeki dosyayı masa üstüne çıkarın. İçinde 32 bit ve 64 bit dosyalar var, cihazınız kaç bit ise Files dosyasını kopyalayın.

Şimdi pubg oyununun kurulu olduğu dizine gidelim genelde yerel disk C dir tıklayın içine girin.

Orada bulunan Temp tıklayıp girin ordan TxGame Download / MobileGameShared buraya çıkardığınız dosyaları yapıştırın.

Şimdi tekrar dosya yöneticisine girin. Dahili depolama tıklayın / kesme işaretini tıklayın sonra data tıklayın / share1 içindeki Files kopyalayın ve ana ekrana dönün.

Dahili depolama / Android / Data / com.tencent.ig içine, kopyaladığınız dosyayı buraya yapıştırın. Tümüne uygula yapıştır. Kurulum bitmiştir oyuna girebilirsiniz.

 

MOBİL KURULUM

İndirdiğiniz dosya çindeki 32 bit ve 64 bit dosyalardan hangisini kullanacaksanız o dosyanın içindeki FİLES dosyasını kopyalayın ve aşağıdaki adımları takip ederek yapıştırın.

Android / data / com.tencent.ig içine yapıştır.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=JERnX9G91Tg

 

APKADMİN

? CONFIG İNDİR ?

YEDEK LİNK

? CONFIG İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.