Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Pubg Mobile 1.7 Ağaç Yok Çim Yok Duvar Hilesi

13.12.2021
1.347
A+
A-
Pubg Mobile 1.7 Ağaç Yok Çim Yok Duvar Hilesi

Pubg Mobile 1.7 Ağaç Yok Çim Yok Duvar Hilesi Config

Pubg Mobile 1.7.0 Ağaç Yok Çim Yok Duvar Hilesi oyun hile çalışmasını ücretsiz olarak veriyorum. Global, Kore, Vietnam, Taiwan olarak deneyebilirsiniz.

Bazı hile dosyalarında karşı taraf engeli çıkabiliyor, bu da hilenin çalışmamasına sebep olurken hileyi verenler suçlanmamalı. Eğer bu oyunu seviyor hileli oyun arıyorsak denemek zorundayız. Vereceğim bu hile gibi denedik çalışıyor yayına girene kadar engel mi yiyor inanın bilmiyorum.

Pubg Mobile 1.6.0 Duvar Arkası Görme 60 FPS Config yeni sezon 21 oyun için gerekli dosyalar.

-Active.sav

BİLGİ: Telefonunuz için gerekli olan hile dosyalarını kolayca indirip kurmaya yarayan ZARCHİVER uygulamasını sitemden son sürüm olarak indirin. TIKLA İNDİR

ÖZELLİKLERİ

-Wallhack

-Çim Yok

-Ağaç Yok

-32 / 64 BIT

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum 1.7.0 Ağaç Yok Çim Yok Duvar Hilesi.rar dosyasını indirelim.

Rar içindeki Active.sav dosyasını kopyalayalım aşağıdaki adımları takip ederek SaveGames içine yapıştıralım.

Android / data / com.tencent.ig / files / UE4Game / ShadowTrackerExtra / ShadowTrackerExtra / Saved / SaveGames yapıştır.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

 

APKADMİN

? CONFIG İNDİR ?

YEDEK LİNK

? CONFIG İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.