Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Pocket Ants 0.0697 Para Hileli Mod Apk İndir

18.12.2021
549
A+
A-
Pocket Ants 0.0697 Para Hileli Mod Apk İndir

Pocket Ants 0.0697 Para Hileli Mod Apk İndir

Bugün sizlere karıncaların yaşantısını bir oyun olarak anlatan orijinal APK dosyası getirdim. Cep karıncaları hileli APK’yı indirin, Sınırsız para olarak oyunun keyfini çıkarın.

Kraliçe karıncaya yardım ederek, büyük bir koloni kurun.

Karıncalar dünya üzerinde yaşayan canlılar arasındaki en çalışkan türdür. Ağırlıklarının 10 katını taşıyabilirler ve hiç yorulmazlar.

Oyunda kırmızı karıncalarla da karşılaşacaksınız. Her gün ekstra öğeler almak için onları yenmeniz gerekiyor. Ayrıca diğer yaratıklarla da karşılaşacaksınız. Bu yaratıkları toplamalı ve onları güçlendirmelisiniz. Daha sonra koloninizi savunmanıza yardımcı olacaklar.

Pocket Ants

Pocket Ants

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum APK dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 70MB

 

Diğer Karıncalar Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Pocket Ants 0.0697 Para Hileli Mod Apk

Pocket Ants 0.0697

APKADMİN

? APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.