Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Ocean Is Home Survival Island 3.4.1.0 Mod Apk

21.12.2021
764
A+
A-
Ocean Is Home Survival Island 3.4.1.0 Mod Apk

Ocean Is Home Survival Island 3.4.1.0 Para Hileli Mod Apk

Ocean Is Home Survival Island MOD APK, süper bir ıssız adada geçen tüm güzellikler ve gizemlerle dolu bu oyun dosyasını para hileli olarak sizlerle paylaşıyorum. Oyunumuz ıssız bir adada geçen tamamen bir hayatta kalma oyunudur.

Bir gün kader sizi ıssız bir adaya sürükler. İşte oyun, bu yerde hayatta kalmanın bir yolunu bulmanız gerektiğini anladığınızda başlayacaktır. Yiyecek bulmanız, evler inşa etmeniz veya kaynak toplamanız, gerekli tüm araçları, araçları ve silahları üretmeniz gerekecek.

Yapacağın tek şey hayatta kalmak olacak. Geceleri yaşam daha da zor geçer.

Ocean Is Home oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli olarak veriyorum. Bu vermiş olduğum hileli dosya sayesinde tüm eşyaları satın alabilir, craft yaparken ögeleri rahatça toplayabilirsiniz.

NOT: Oyunu özellikle denedim ve çok beğendim. Çalışıyor oyuna girişte OYNAMAK butonuna tıklayın ve oyuna başlayın.

Oyuna Başlama Butonu

Oyuna Başlama Butonu

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Ocean-is-Home_v3.4.1.0-Mod.apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 76.5MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Ocean Is Home

Ocean Is Home

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.