Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

My Talking Tom 2 v3.1.0.1893 Para Hileli Mod Apk

21.12.2021
596
A+
A-
My Talking Tom 2 v3.1.0.1893 Para Hileli Mod Apk

My Talking Tom 2 v3.1.0.1893 Para Yıldız Hileli Mod Apk İndir

My Talking Tom 2, sevilen benim konuşan kedim Tom, evet hemen hemen tüm serilerini vermiştim. Bugün gelen son güncellemesi ile biraz daha gelişmiş ve güzelleşmiş olan bu oyun dosyasını aşağıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Sevimli kedileri daha doğrusu tüm kedileri sevmeyen bir insan var mıdır? bilmiyorum. Belki de çoktur ama yine de biz tüm insanlar seviyor diyelim.

Şimdi benim Konuşan Tom’um 2 sizin için getirdim. Ünlü My Talking Tom oyunu ile dünya çapında birçok insanın oynadığı bu oyunu sizde oynamak istemez misiniz?

 

My Talking Tom 2 v3.1.0.1893

My Talking Tom 2 v3.1.0.1893

 

Amacınız kedinizle olabildiğince çabuk ilgilenmek ama aynı zamanda onu eğlendirmenin bir yolunu bulmak olacaktır. Tom’un isteklerini ve yüz ifadelerini dikkatli izleyerek ne istediğini anlayabilirsiniz.
Tom her acıktığında, karnının sesi size sinyal verecek, kedinizin hastalanmaması için ona yeterince besleyici yiyecek vermelisiniz. Şimdi hileli mod.apk indirip Tom ile arkadaş olmaya başlayın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Yıldız

 

KURULUM

my-talking-tom-2-v3.1.0.1893-mod.apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 125MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

My Talking Tom 2

My Talking Tom 2

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.