Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Lumber Inc 1.3.6 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

18.12.2021
1.577
A+
A-
Lumber Inc 1.3.6 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

Lumber Inc 1.3.6 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Yeni bir oyun dosyası ile beraberiz. Bu oyunumuzda kendi ahşap işinizi geliştirmenin birçok yolunu deneyeceksiniz ve şirketin tüm üretiminden siz sorumlu olacaksınız.

Optimum düzeyde üretim verimliliği için işiniz doğru zamanda doğru yükseltmeleri yapmak için ekrana dokunmak olacak.

Oyuna başladığınızda önce kereste elde etmek için ağaç yetiştirmeniz lazım. Gerçek dünyada, büyüyen ağaçların tamamlanması yıllar alır ama burada süreç uzun sürmüyor çok kısa bir sürede ağaçlarınızdan faydalanabileceksiniz.

Oduncularınızı işe alın onları eğitin ve en verimli işleri almaya bakın. Kısacası bir kereste imparatorluğu kurmaya hazır olun. Araçlarınızın yükseltmelerini zamanında yapın ve işinizde en iyi olun.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Reklamsız

 

KURULUM

Lumber-Inc-1.3.6.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 120MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Lumber Inc 1.3.6

Lumber Inc 1.3.6

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.