Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Game of Thrones v1.11.3 Beyond the Wall Mod Apk

19.12.2021
537
A+
A-
Game of Thrones v1.11.3 Beyond the Wall Mod Apk

Game of Thrones v1.11.3 Beyond the Wall Mod Apk Mod Menü Hileli

Game of Thrones hepimizin bildiği süper bir dizi küçük büyük farketmeden doyasıya izlediğimiz bu dizinin bu oyun bölümünden de mutlu olacaksınız.

Güç, bir çok insanın kazanmak istediği bir şeydir. Gücünüzü göstermek için Game of Thrones Beyond the Wall savaşlarına katılmak ister misiniz?

karşınıza çıkmaya cesaret eden tüm düşmanları ezmek için savaşta güçlenmiş bir orduya komuta edin. Birliklere akıllıca komuta ederek stratejik pozisyonları berleyin. Kendi yolunda geliştirebileceğin tüm potansiyelden yararlanın. Unutmayın en güçlüler, fırsatlardan yararlanmayı bilenlerdir.

Herhangi bir günde size saldıracak düşman istilası karşısında, ne pahasına olursa olsun duvarı savunma göreviniz bulunuyor. Komutanız altında sağlam ve sadık bir Gece Nöbeti ordusu var. En güçlü ordulara karşı savaşlarda onlara liderlik edin. Siz ve rakibiniz sırayla sürekli olarak birbirinize saldıracaksınız. Rakibini önce yok eden taraf sonunda kazanacaktır.

 

ÖZELLİKLERİ

-Mod Menü

-Hasar çarpanı

-Savunma

 

KURULUM

Kurulumda size kolaylık olması için OBB dosyası APK içine entegre edilmiştir.

Game-of-Thrones-Beyond-mod-1.11.3.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 978.6MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Game of Thrones v1.11.3

Game of Thrones v1.11.3

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.