Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Forward Assault 1.2024 Radar Hileli Mod Apk

29.12.2021
533
A+
A-
Forward Assault 1.2024 Radar Hileli Mod Apk

Forward Assault 1.2024 Radar Hileli Mod Apk İndir

Güncellenmiş son sürüm Forward Assault, radar hileli MOD APK dosyasını paylaşıyorum. Son derece hassas ve isabetli bir silah çalıştırma mekanizmasına sahip olan bu süper nişancı oyun dosyasını indirmeyen kalmasın.

Her silah, her açıdan hassas bir şekilde 3D olarak uygulanmıştır. Elinizde tutarken bile ağırlığını hissedebileceksiniz. Tetik her çekildiğinde, namlu geri tepiyor, silah dipçiği hafifçe kaldırılarak karakterin elinin her bir silah türüne karşılık gelen belirli bir geri tepmesine neden olabiliyor.

Diğer birçok FPS oyunlarında da görüldüğü gibi geri tepme modunu simüle etmek için namluyu kaldırmanın etkisi değil, ateş ederken silahın etkisiyle elden gelen geri tepme hissini alıyorsunuz.

Forward Assaul oyununu sizlere MOD APK yani radar hileli olarak veriyorum. Bu vermiş olduğum hile sayesinde mini harita üzerinden düşmanlarınızı görebilir, saldırı ve savunma konusunda daima önde olabilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-RADAR

 

KURULUM

Forward Assault 1.2024.mod.apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

OBB, APK içine entegre edilmiştir tek dosya halinde kurup oynayabilirsiniz.

Boyutu: 351MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Forward Assault 1.2024

Forward Assault 1.2024

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.