Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Football Manager 2022 Mobil v13.1.1 Full APK

23.12.2021
870
A+
A-
Football Manager 2022 Mobil v13.1.1 Full APK

Football Manager 2022 Mobil v13.1.1 Full APK + OBB İndir 2022

Sitemde daha önceki Football Manager 2022 oyun dosyalarını indirip oynamışınızdır. Çok güzel ve heyecanlı bir oyunun içinde hissedeceğiniz bu son sürüm v13.1.1 full APK dosyasını da indirip deneyebilirsiniz.

Sizlere bu oyun hile dosyası ile birlikte Türkiye Milli Takımını, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon Spor takımlarının da dosyalarını vereceğim. Önce oyunu kurup arkasından kendi takımınızın kurulumunu da ekleye bilirsiniz.

Şimdi 25 farklı ülkeden 60 lig, bitmek bilmeyen maçlar ve yorumlar, kulübünüze ait mali teknik işler ve dahası bu oyunda sizleri bekliyor olacak.

İstediğiniz transferler gerçekleştirip hayalinizdeki takımı kurmak hiç te o kadar zor değil.

 

KENDİ TAKIMINI SEÇ

 

TÜRKİYE Milli Takımı

Galatasaray

Fenerbahçe

Beşiktaş

Trabzonspor

 

KURULUM

Football Manager v13.1.1 obb data dosyamızı indirip rar dan çıkarıp “com.sega.soccer.manager” kopyalayalım ve Android / OBB klasörüne yapıştıralım.

Şimdi FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

NOT: Gerçek isimlerin bulunduğu takım kayıt dosyalarını kullanmanız için kendi kariyerinizi oluşturmanız gerekir. Takımınızı seçip oyuna giriş yaptıktan sonra 2.sıradaki kariyer yerine kaydedip çıkabilirsiniz.

 

TAKIMLARIMIZIN  KURULUM AÇIKLAMASI

Üst kısımdan istediğiniz takımın dosyasını indirin rardan çıkarın (rar içinden çıkan) “fm_save1.fms” dosyasını kopyalayın.

Cihaz ana dizininde bulunan “Documents\Sports Interactive \ Football Manager 2022 Mobile \ normal \ games” klasör yolunu takip edin ve games klasörü içine fm_save1.fms dosyasını ekleyin, daha önceden oynamışsanız fm_save1.fms içinde kaydınız olabilir (kaybolmasını istemiyorsanız yedekleyebilirsiniz

APK Boyutu: 20.4MB

OBB Boyutu: 514MB

 

Diğer Futbol Maç Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Football Manager 2022 Mobil v13.1.1 Full APK + OBB

Football Manager 2022 Mobil v13.1.1

APKADMİN

? FULL APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? FULL APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.