Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Fiyatları Dolara Bağlayan Pazar Dolar Düştü

23.12.2021
1.292
A+
A-
Fiyatları Dolara Bağlayan Pazar Dolar Düştü

Fiyatları Dolara Bağlayan Pazar Dolar Düştü

Yaklaşık 1 aydır çalışanı, çalışmayanı, işçiyi, memuru, emekliyi geçimini zaten zar zor sağlayan bir de asgari ücret ne olacak merakı ile evinde huzursuz yaşamını sürdüren benim ve benim gibi nice insanların bu telaşı üzerine her gün artan Dolar, Euro ve altın kurları bunu takip eden mazot ve benzin fiyat artışları yetmedi tüm marketlerdeki etiket fiyat değişimleri ve yaşam kalitesini düşüren mutfak giderlerinin anormal bir şekilde artmasını sadece dolara bağlayan PAZAR; bakalım doların düşmesiyle artarken etiket değiştirenler şimdi düşerken yine aynı hızla etiketleri değiştirecekler mi? Yoksa cebimizdeki parayı haksız yere almaya devam mı edecekler?

Geçen akşam sayın Cumhurbaşkanımızın konuşması ve Türk liramızı koruma paketlerini açıklaması ile bir anda her şey değişti. Bu ülke sahipsiz değil. Bu ülkenin yöneticileri ve ekonomistlerine güven duyan bu halkı bir şekilde algılar yaparak tehlikeli yöne sürdürmeye kalkan hangi güçler varsa işte gördünüz. Bu milletin yakasından düşün. Bir koltuk uğruna bu halk ile uğraşmayı bırakın.

Benim amacım siyaset değil. Doların düşmesi ile marketlerde değişen anormal fiyatların şimdi düşmesi ve insanlarımızın normal olarak alışverişlerine tekrar cebini sarsmadan karınlarını doyurması yönündedir.

Yazacak çok ama çok örnekler var. Hangisini yazayım nereden başlayayım inanın bilmiyorum. Ama tek bildiğim ülkemizin güvenilir ellerde olduğudur. Sevgilerle.

 

Evde yapılan Ekmek

Evde yapılan Ekmek

 

Diğer Köşe yazarı Bölümü İçin TIKLAYINIZ

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
ETİKETLER: ,
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Ferhat dedi ki:

    Hayat pahalı fiyatlar düşmüyor dolar düşüyor