Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Fishing Life 0.0.166 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

23.12.2021
1.390
A+
A-
Fishing Life 0.0.166 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

Fishing Life 0.0.166 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Birçok kez paylaştığımız oyunun en son sürüm sınırsız para hileli dosyasını paylaşıyorum. Balıkçılık bildiğiniz gibi yaşam ve ruh için bir huzur bir rahatlama stres atma gibi hobilerden birisidir.

Buna spor da diyebiliriz. Öyle ya erken kalkıyoruz olta ile uğraşıyoruz hem ruhumuz dinleniyor hem eğil kalk vücudumuz dinç kalıyor.

Balık tutmak birçok insan için bir hobidir ve işten kaynaklanan stresi etkili bir şekilde gidermeye yardımcı olur. Balığın oltanıza yaklaşması o mantarı su üzerinde daireler çizdirmesi ve mantarın bir anda kaybolması ile sizin ani hareketiniz oltanın ucundaki iğnenin balığın damağına geçmesine neden olur ve onu yakalamış olursunuz.

Bu küçük balıklar içinde bir de büyük balığı bulmak için tekneye biner ortalara doğru açılırsınız.

Fishing and Life, size bu balık yakalamanın zevkini tattıracak ve çok eğleneceksiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Fishing_and_Life_v0.0.166.mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 83MB

 

Diğer Fishing Balık Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Fishing Life 0.0.166

Fishing Life 0.0.166

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.