Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Dream League Soccer 2022 v9.00 Dumb Bot Mod Apk

10.12.2021
1.743
A+
A-
Dream League Soccer 2022 v9.00 Dumb Bot Mod Apk

Dream League Soccer 2022 v9.00 Dumb Bot Stupid AI Mod Apk

Dream League Soccer 2022, yeni güncellemesi ve yeni görünümü ile yepyeni özellikleriyle sizi çok heyecanlandıracak. 5000’den fazla FIFPro™ lisanslı oyuncularla hayalinizdeki takımı kurun ve dünyanın en iyi futbol kulüplerine karşı galip gelmek için yeşil sahalara çıkın.

Dream League Soccer 2022 (diğer adıyla DLS 2022) FIFPro lisansı ile dünyanın en ünlü kulüplerine sahip mobil cihazlarda ünlü bir futbol oyunudur. Sizde bu süper oyun dünyasına katılmak istemez misiniz?

NOT: Menü: Bot aptali oyunu başlattığınızda bir hata alırsanız oyunu silin ve Play Store’da bulup indirin. İndirme yüzdesi göründüğü anda indirmeyi iptal edin ve oyunu okuokubil.com siteden yeniden yükleyin.

 

ÖZELLİKLERİ

-Aptal Bot

 

KURULUM

ilk önce Play Store sitesinden orijinal oyunu yükleyin. Sonrasında data klasörüne gidip com.firstouchgames.dls7 dosya ismini değiştireceği ve orijinal APK Dls oyununu sileceğiz.

şimdi tekrar data klasörüne gidelim ve ismini değiştirdiğimiz dosyayı eski haline getirelim. Benim verdiğim hileli APK kurun ve oyuna devam edin.

Boyutu: 483MB

 

Diğer DLS 19 Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=m3tFkc4fD3M

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.