Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

DLS 2022 Sivasspor Normal + Yüzlük Yaması

27.12.2021
1.691
A+
A-
DLS 2022 Sivasspor  Normal + Yüzlük Yaması

DLS 2022 Sivasspor Normal + Yüzlük Yaması İndir

DLS 2022 oyun dosyalarına son sürat devam ediyorum. Bugün bir başka takımımız Yiğidolar Sivasspor 21/22 Sezonu güncel kadro yaması doğru pozisyonlu olarak ve hem Normal hem de yüzlük yamasını Lisanslı Logolar ile beraber veriyorum.

Aşağıda 2 adet yama dosya veriyorum. Normal ve Yüzlük yama. Hangisini denemek istiyorsanız o dosyayı indirip kurun ve oyunun keyfini çıkarın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Normal Yama

-Yüzlük Yama

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum yamalardan hangisini deneyecekseniz onu indirin. Sivasspor 21-22_Sezonu_Normal_Yamasi.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve içindeki files dosyasını kopyalayıp aşağıdaki adımları takip ederek Android / data / com.firsttouchgames.dls3 içine yapıştırın.

Oyuna girip yamayı deneyebilirsiniz.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer DLS 19-20-22 Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=N9Em10Ule7c&t=0s

 

APKADMİN

? NORMAL YAMA İNDİR ?

APKADMİN

? YÜZLÜK YAMA İNDİR ?

YEDEK LİNK

? NORMAL YAMA İNDİR ?

YEDEK LİNK

? YÜZLÜK YAMA İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.