Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Armed Heist v2.4.13 Tanrı Modu Hileli Mod Apk

19.12.2021
511
A+
A-
Armed Heist v2.4.13 Tanrı Modu Hileli Mod Apk

Armed Heist v2.4.13 Tanrı Modu Hileli Mod Apk İndir

Güncel son sürüm Armed Heist God Mode yani tanrı modu ve Mod Menülü oyun dosyasını indirip bu güzel soygun oyununu deneyebilirsiniz. Özel bir senaryo ve oynanışa sahip aksiyon oyunlarını seviyorsanız, kesinlikle bu oyun tam size göre diyebilirim.

Kendinizi bir bankada cesur bir soyguna katılan, kovalanan bir hırsız olarak hiç hayal ettiniz mi? Şimdi hadi bunu deneyelim. Bir haydut olalım ve Armed Heist’te korku sahnesini belirleyen bir silahla sağa sola ateş ederek etrafa korku salalım.

Kısacası bankayı soyarken polisler tarafından etrafınız kuşatılır ve bir çıkmaza girersiniz. Plan yapın en iyi silahları kuşanın eğer sonunda kurtuluş yoksa o zaman savaşmaya başlayın.

 

Armed Heist v2.4.13

Armed Heist v2.4.13

ÖZELLİKLERİ

-Mod Menü

-Tanrı Modu

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum armed-heist-mod_2.4.13.apk dosyasını indirip yükleyelim am açmayalım.

Şimdi OBB dosyamızı kuracağız com.sozap.badmen.rar dosyasından com.sozap.badmen.obb klasörünü kopyalayın Android / obb içine yapıştırın.

Artık kurulum tamam APK dosyasını açalım izinler verelim ve oyuna giriş yapalım.

APK Boyutu: 45.6MB

OBB Boyutu: 710.9MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO OYUN TANITIM

 

APKADMİN

? APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.