Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Valor Legends: Eternity 12.0.90337 Yeni Mod Apk

20.11.2021
698
A+
A-
Valor Legends: Eternity 12.0.90337 Yeni Mod Apk

Valor Legends: Eternity 12.0.90337 Son Sürüm Mod Apk

Valor Legends oyununa gelen son güncellemeyi sizlerle paylaşıyorum. En son sürüm dosyasını ücretsiz olarak indrebilirsiniz.

Dosya APKS şeklindedir. Birleştirici kullanarak yüklemeniz gerekecek kurulum adımlarını aşağıda açıklamalı olarak yazıyorum.

NOT: APKS birleştirici SAI uygulamasının linki aşağıda eklidir.

KURULUM

Vermiş olduğum rar dosyasında config.arm64_v8a_com-ageofeternity-global1635048000.apk ve com-ageofeternity-global1635048000.apk bu dosya bulunuyor.

Bu iki dosyayı seçin ve telefonunuza indirin. Arkasından Birleştirici APK kullanarak indirilenlere gidip bu iki dosyayı seçiyoruz ve birleştiricide yüklüyoruz. Sizi yükleme sırasında telefon yönlendirecektir.

Yükleme bitince Valor Legends oyununu en son sürümü ile deneyeceksiniz.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Valor Legends

Valor Legends

APKADMİN

? SON SÜRÜM İNDİR ?

YEDEK LİNK

? SON SÜRÜM İNDİR ?

APKADMİN

? BİRLEŞTİRİCİ İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.