Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Top Speed 1.38.3 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

21.11.2021
643
A+
A-
Top Speed 1.38.3 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

Top Speed 1.38.3 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Bir yarış oyunu daha veriyorum. Bu kez yarışların en iyisinde araç sürecek hız limitinizi bu oyunda daha çok artıracaksınız. Top Speed, bildiğimiz bir drag yarış oyunlarından birisidir. Oynanışı çok basit ve erişimi çok kolaydır. Oyun boyunca gaza basmak için doğru anı beklemeniz yeterli olacaktır.

Arabanız, yolculuk boyunca otomatik olarak hareket edecek ve hızlanacaktır. Ekranda bir hız göstergesi göreceksiniz. Bazı mavi alanlar da var. Gösterge ibresi bu alanı gösterdiğinde, aracı hızlandırmak için ok ikonlu butona basın.

iyi bir başlangıç, her yarışta olduğu gibi kilit faktörlerden birisidir. Hazırlık aşamasında, yarış başlamadan önce hazırlanmak için 3 saniyeniz olacak. Sonrasında gaza basmanız gerekiyor, hız göstergesini yeşil alanda tutmaya çalışın. Bu arada, rakibinizi geride bırakarak ileriye sıçrayacaksınız.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Top_Speed_v1.38.3.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 84.5MB

 

Diğer Top Speed Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Top Speed 1.38.3

Top Speed 1.38.3

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.