Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Smurfs Village v2.18.0 Altın Hileli Mod Apk

10.11.2021
796
A+
A-
Smurfs Village v2.18.0 Altın Hileli Mod Apk

Smurfs Village v2.18.0 Altın Hileli Mod Apk İndir

Smurfs Village oyun Serinin tamamı, özellikle kocaman kötü büyücünün hırçın temizliği karşısında, köylerini birlikte korumak ve kollamak için Şirinler sakinlerinin birbirlerine karşı bir dayanışma, koruma ve sevgi bağlılığıdır.

Burada kötü Gargamel’in küçük bir Şirinler köyü bulmasıyla başlar. Gargamel, köydeki insanları ayrıştırmak, onları iğrenç hale getirmek ve artık birlikte yaşamak istememek için şeytani planlar yapmaya başlar ve oyun bu heyecanlı senaryo ile devam eder. Bir masal dünyasında bir gün geçirmek isterseniz şimdi altın hileli dosyayı indirin ve oyunun keyfini çıkarın.

NOT: Bu hileli dosyayı kurmak için XAPKS dosyasını vereceğim bunu indirip kurun sonrasında hileli dosyayı bununla kuracaksınız.

 

KURULUM

1. Smurfs_Village_v2.18.0_MOD.xapk dosyasını indirelim
2. Telefonumuza kurmuş olduğunuz XAPKS Yükleyici’yi açalım .
3- Smurfs_Village_v2.18.0_MOD.xapk Seç’e dokunun .
4. Chọn öğesine dokunun .
5. Ekrandaki adımları izleyin.

Boyutu: 974MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Smurfs Village v2.18.0

Smurfs Village v2.18.0

APKADMİN

? XAPKS  İNDİR ?

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.