Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Rüyada Kara Erik Görmek Ve Yemek Ne Manadadır?

06.11.2021
422
A+
A-
Rüyada Kara Erik Görmek Ve Yemek Ne Manadadır?

Rüyada Kara Erik Görmek Ve Yemek Ne Manadadır?

Rüyada erik görmek, yemek başlangıç olarak hayra yorulur ve devamında da hiçbir sıkıntı çekilmez. Rüya sahibi bu rüyasını ballandıra ballandıra anlatmalıdır. Mübarek bir meyve gibidir ve rahatlatıcı özelliğide bulunur. Erik rüyası bir mahsülün bereketini belirtirken, gebe kalan kadınların önlerindeki hayatlarında mutlu olacaklarını simgeler.

Meyve mevsiminde görülen kara erik rüya sahibinin insanlar tarafından kıskanılan birtakım işlerde başarılı olacağı ve bu başarılarından dolayı eş ve akrabalar tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olacağının habercisidir.

Bu arada maddi kaygıların ortadan kalkacağı da söylenebilir.

Fakat birde vaktinde görülmeyen eriğin gelecek olumsu bir haberi kısa bir mutsuzluğa itecek olması göz ardı edilmese de bu mutsuzluk çok kısa sürecek ve geri kalan günler hep rahatlatıcı olarak geçecektir.
Peki eriğin bir başka türü yani olgunlaşmamışını görmek ne manaya gelir birde bunu inceleyelim.

Olgunlaşmamış erik görmek kazancınızın artacağına, sahip olduğunuz işlerin dışındada bir başka kazanç kapısı açılacağına delalettir. Erik gören kişi gerçekten çok şanslı sayılır. Daha iyi rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.

Diğer Rüya Tabirleri İçin TIKLAYINIZ

 

Rüyada Kara Erik Görmek Yemek Ne Manadadır

Rüyada Kara Erik Görmek Yemek Ne Manadadır

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.