Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

PK XD v0.40.0 Kilitsiz Evler Mod Apk Reklamsız

10.11.2021
813
A+
A-
PK XD v0.40.0 Kilitsiz Evler Mod Apk Reklamsız

PK XD v0.40.0 Kilitsiz Evler Mod Apk Reklamsız İndir

PK XD sürekli güncellenen ve takipçilerim arasında çok beğenilen karakter oluşturmalı bir simülasyon oyunudur. Arkadaş topluluğu, dostluklar ve güvenin ön plana çıktığı bu son sürüm PK XD oyununu tüm evlerin kilidi açık bir şekilde deneyebilirsiniz. En güzel tarafı da reklamsız oluşu.

PK XD güncel son sürüm oyunumuzu arkadaşlarınızla keşfedeceğiniz ve oynayabileceğiniz, oyun içinde birçok farklı şeyi yapabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Bu simülatör dünyasında kendinize yeni bir hayat yaratabilecek ve tün dostlarınızla güzel vakit geçireceksiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Tüm Evlerim Kilidi Açık

-Reklamsız

 

KURULUM

PK_XD_v0.40.0_menu.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 165MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

PK XD v0.40.0

PK XD v0.40.0

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.