Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Nerf Legends Yeni Türkçe Yama ve Kurulum İndir

22.11.2021
707
A+
A-
Nerf Legends Yeni Türkçe Yama ve Kurulum İndir

Nerf Legends Yeni Türkçe Yama ve Kurulum İndir

Sürekli yeni güncellemeleri gelen sevilen oyunların Türkçe yama dosyaları geldikçe hiç vakit geçirmeden sizleri bu güncel dosyalar ile buluşturuyorum. Bugün Türkçe yaması geleni NERF Legends oyununu oynarken daha iyi anlayarak ve keyfini çıkararak oynayacağız.

Vereceğim bu süper oyun sizleri düşman robot lejyonlarıyla ve nihai elebaşı efendileriyle yüzleştirecek bir bilim-kurgu dünyasına götürecek.

NOT: Tüm sürümlere Uyumludur. Yama Makine çeviri olarak hazırlanmıştır.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum ProjectDart.rar dosyasını indirin ve şifresine okuokubil.com yazıp dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Rardan çıkarttığınız dosyayı oyunun kurulu olduğu klasördeki C:\Program Files (x86)\Nerf Legends içine atın.

 

Kurulum Şifresi: Gameologceviri

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Trainer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Nerf-Legends-Ayarlar

Nerf-Legends-Ayarlar

APKADMİN

? TÜRKÇE YAMA İNDİR ?

YEDEK LİNK

? TÜRKÇE YAMA İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.