Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Era of Modernity 2 1.0.11 Strateji Orijinal Mod Apk

07.11.2021
552
A+
A-
Era of Modernity 2 1.0.11 Strateji Orijinal Mod Apk

Era of Modernity 2 1.0.11 Strateji Orijinal Mod Apk İndir

Modern Çağ yönetimini konu alan yeni Strateji Orijinal Mod Apk sizi eyaletleri ve krallıkları birleştirmek, personel yönetim sistemleri kurmak, yasalar yapmak, ve vergileri düzenlemek için toplantılar yapın ve devletinizin geleceğini garanti altına alın.

Era of Modernity 2 oyunumuzda, bir devletin başkanı karakterini oynayacaksınız. Devletinizi ve milletinizi refaha kavuşturmak için inanılmaz bir strateji içine girecek ve gece gündüz çalışacaksınız.

Askeri, ekonomik strateji oyununun ikinci kısmı olan bu güzel oyunumuz, bölgeleri yetkin bir şekilde yönetmenizi, yeni teknolojileri
araştırmanız ve eyaletinizin sınırlarını kademeli olarak genişletmeniz gerekiyor.

Tek devlet adamı tek komutan sizsiniz. İsterseniz devletinizi diğer ülkeler ile savaşa sokabilirsiniz. Ordu sizin yanınızda.

 

Era of Modernity 2

Era of Modernity 2

KURULUM

epohasovremennosti2.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 120.9MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Era of Modernity 2

Era of Modernity 2

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.