Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Dawn of Zombies 2.142 Zorlu Mücadele Mod Apk

28.11.2021
596
A+
A-
Dawn of Zombies 2.142 Zorlu Mücadele Mod Apk

Dawn of Zombies 2.142 Zorlu Mücadele Mod Apk OBB İndir

Oyuna girdiğinizden itibaren hayatta kalmaya çalışacak bir sonraki bölümde de kaynakları toplamak için çetin bir mücadeleye gireceksiniz.

Oyunun orijinal MOD APK OBB dosyasını veriyorum. Kurulumu çok kolay olan bu yunun OBB dosyası APK dosyası içine entegre edilmiştir. Sadece indirip tek dosyayı yüklemeniz yeterlidir.

İlk göreviniz zombilerle karşılaşmak ve onların şehrinizi işgal etmesine izin vermemek olacak. Bir sonraki zorluk, gıda kaynakları bulmak ve kendiniz için güvenli sığınaklar inşa etmek ve yönetmektir. Bakalım bu çetin ceviz mücadelelerinden nasıl kurtulacaksınız.

 

KURULUM

Dawn.of.Zombies.v.2.142.b403001636_installer_[signed=original].apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın. Obb dosyası APK içine entegre edilmiştir. Tek dosya olarak indirip kurun.

Boyutu: 1.18GB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Dawn of Zombies

Dawn of Zombies

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.