Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Dangerous Fellows v1.24.4 Yakut Hileli Mod Apk

03.11.2021
913
A+
A-
Dangerous Fellows v1.24.4 Yakut Hileli Mod Apk

Dangerous Fellows v1.24.4 Yakut + İpucu Hileli Mod Apk

Bugün çok değişik bir zombili oyun hileli dosyasını paylaşıyorum. İpcucu, Yakut ve sınırsız bilet özelliki bu oyunu kaçırmayın derim.

Etkileşimli roman oyunlarını seviyorsanız Dangerous Fellows gibi hem aşk hem de korku senaryosu içeren bu oyunu mutlaka deneyin derim.

 

OYNANIŞ

Oyunu nasıl oynayacağımıza biraz değinelim istedim. Sadece okumak, hikayeyi takip etmek ve oyun tarafından karşınıza çıkan seçeneklere dokunacağız.

Kalbinizin sesini dinleyecek ve sizin için doğru kişiliğe sahip birini seçecek veya hayatın tüm zorluklarını güvenle atlatmanıza yardımcı olacak birini seçeceksiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Taş

-Sınırsız Bilet

-Sınırsız İpuçları

 

KURULUM

Dangerous_Fellows_v1.21.4.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın. Karşınıza onay butonu çıkar sağ buton olan Confirm butonuna basın oyun dosyaları yüklemeye başlar,  sonrasında guest olarak giriş yapabilirsiniz.

 

Diğer Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Dangerous Fellows v1.24.4 Yakut + İpucu Hileli Mod Apk

Dangerous Fellows v1.24.4

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.