Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Craftrise, SonOyuncu Auto Clicker Çalışan Makro

28.11.2021
6.417
A+
A-
Craftrise, SonOyuncu Auto Clicker Çalışan Makro

Craftrise, SonOyuncu Auto Clicker Çalışan Makro

Craftrise ve SonOyuncu Minecraft hayranlarının çok olduğunu ve sürekli yeni makro dosyalarını takip ettiklerini çok iyi biliyorum. Zaman zaman bu tür makro hilelerine rastlasam da pek emin olamadığım için bazı dosyaları paylaşmıyorum.

Vereceğim bu Craftrise ve SonOyuncuda çalışan Auto Clicker makro hilesi güzel gibi geldi ama deneme fırsatım olmadı. Sizden ricam denedikten sonra yorum bölümüne kısada olsa bir not bırakmanızdır.

NOT: Bu tür oyun hile dosyaları Antivirüs programalrı için virüs olarak tanımlanıyor. Antivirüs programınızı kapatıp hile dosyasını indirin yoksa kodlar silinir. Risk kullanıcıya aittir

KULLANIM

Makroyu direk çalıştıralım karşınıza ayarları yapacağınız işaretler gelecek. İstediğiniz ayarlamaları yapıp Toggle on butonuna basan ve başlatın.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Minecraft Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

 

APKADMİN

? MAKRO İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MAKRO İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. pocked dedi ki:

    Gerçekten Harika Kullanımı Kolay Ve Güzel Elinize Sağlık 🙂

    1. Okuokubil dedi ki:

      Teşekkür ederim