Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Best Fiends 9.9.5 Sınırsız Para + Enerji Mod Apk

03.11.2021
464
A+
A-
Best Fiends 9.9.5 Sınırsız Para + Enerji Mod Apk

Best Fiends 9.9.5 Sınırsız Para + Enerji Hileli Mod Apk

Bugün sizlere sümüklü böcekler ile ilgili bir senaryo bulmaca tarzı bir oyun getirdim ve beğeneceğinizi tahmin ediyorum.

Işıltılı arayüzü, hafif senfonik fon müziği ve geçebileceğiniz yüzlerce seviye ile Best Fiends MOD APK yani Sınırsız Para + Enerji özellikli süper bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunumuz, sümüklü böceklerin işgal ettiği Minutia bölgesinde yaşayan bir grup yaratık ile ilgili başlıyor. Bakalım kahramanımız Temper, arkadaşlarını kurtarmak için sümüklü böceklerin yapışkan inlerine girmeye cesaret edebilecek mi?

Sümüklü böcekleri yenmek ve hücumu başlatmak için blokları eşleştirmeniz gerekecek. Blokları değiştirmek yerine aralarına bir çizgi çekmeniz daha kolay olacak. Zinciri ne kadar uzun bağlarsanız saldırı o kadar güçlü olur.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Sınırsız Enerji

 

KURULUM

Best_Fiends_v9.9.5.mod apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 193MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Best Fiends 9.9.5

Best Fiends 9.9.5

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.