Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Bed Wars 1.4.1.2 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

04.11.2021
1.743
A+
A-
Bed Wars 1.4.1.2 Sınırsız Para Hileli Mod Apk

Bed Wars 1.4.1.2 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Bed Wars Minecraft benzeri bloklu seveceğiniz türden bir oyun denemek ister misiniz? Takımlar halinde toplanın ve kendi üssünüzü ve yatağınızı savunun. Ayrıca, zafer kazanmak için size çok lazım olacak zırhı almak için sürekli olarak kaynak toplamanız gerekecek.

Oyunumuza 16 oyuncu 4 takıma ayrılacak ve 4 farklı adada doğacaklar. Adanın bir yataklı kendi tabanı bulunuyor. Adadaki tüccarlar ekipman takası için kullanılan demirleri, altınları ve elmasları üretecekler.

Merkez adada daha çok kaynak toplamak için elinizde bulunan ekipmanı ve blokları kullanın.

Düşman adasına köprü kurun, yataklarını yok edin ve onları öldürün.

Hayatta kalan son takım son zaferi kazanmış olur. Şimdi yatak savaşları hileli mod.apk dosyasını indirip bu güzel oyunun keyfini çıkar.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Gcubes ve Keys

-sınırsız Her Şey

-Mod Menü

 

KURULUM

Bed_Wars_v1.4.1.1.mod.apk dosyasını indiirp kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Bed Wars 1.4.1.2

Bed Wars 1.4.1.2

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.