Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0 Türkçe Yama

14.11.2021
917
A+
A-
Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0 Türkçe Yama

Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0 Türkçe Yama + Kurulum İndir

Son ayların en popüler oyunları arasına giren Assassin’s Creed Valhalla Ubisoft’un sevilen serisinin değişime uğrayan oyununu Assassin’s Creed Valhalla oyununu Türkçe yama ile %100 Türkçe olarak oynayabileceksiniz.

1.4.0 Güncellemesinde birçok yeni oyun içi ödüller de bulunuyor, bu nedenle hem yeni hem de deneyimli ACV oyuncuları yenilemenin tüm içeriğini merak ediyorlardır.

Bulmaca türünde mezarlar, sırasıyla bir veya üç Mezarı tamamlandığında iki yeni kupa / başarı açılacak. Tombs of the Fallen için tek erişim şartı, oyuncuların ana hikaye boyunca yerleşimin kilidini zaten hazır olarak açmış olmalarıdır.

Aşağıda linkte yeni gelecek olan 1.4.0 Türkçe Yama dosyasını sizlerle paylaşacağım. Takipte kalınız. Telegram kanalıma katılıp tüm hileleri güncel olarak anında indirebilirsiniz.

 

Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0

Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0

Yama Notları

– Oyunumuza dört yeni Tombs of the Fallen (Yeni mezarlar) eklenmiştir. İngiltere geneline yayılan dört yeni mezar sizleri bekliyor. Mezarları tamamlayanlar başarım kazanacak. Bu yeni içeriğe ana hikaye yoluyla yerleşimin kilidinin açılmasıyla erişilebilir.
– Oyuna Oskoreia Festivali için oyun içi destek eklenmiştir. 11 Kasım – 2 Aralık tarihleri, arasında geçerli olacak. Bu yeni festival Ata binme ve ruhlara karşı turnuva gibi yeni görevler ve aktiviteler içeriyor. Ayrıca yeni ürkütücü ödüller içerecek.

Yeni beceriler eklendi: Perfect Parry, Master Counter Roll ve Improved Bow Stun Finisher.
– PS5’te dokunsal geri bildirimlerde oluşan hatalar düzeltildi.
– Çok sayıda NPC’nin animasyonları ve hataları elden geçirildi.
– Oyuncular artık otomatik hareket sırasında yürüme/koşma durumunu değiştirebilir.
– Çok sayıda grafik, doku, animasyon ve aydınlatma sorunu ortadan kaldırıldı.

Yama Boyutları

Xbox Series X|S: 25 GB
Xbox One: 20 GB
PlayStation 5: 6.75 GB
PlayStation 4: 4,55 GB
bilgisayar: 20.31 GB

KURULUM

ilk önce Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin’s Creed Valhalla konumundaki DataPC_patch_01.forge dosyasının yedeğini her ihtimale karşı alalım.

arkasından indirmiş olduğunuz yama dosyası içindeki bütün dosyaları oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın ve değiştirme uyarısının tümünü onaylayın.

Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin’s Creed Valhalla yapıştırın.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Assassin’s Creed Valhalla Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0

Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0

APKADMİN

? YAKINDA EKLENECEK  ?

YEDEK LİNK

? YAKINDA EKLENECEK  ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.