Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Art of War 5.1.0 Sınırsız Asker Hileli Mod Apk

07.11.2021
493
A+
A-
Art of War 5.1.0 Sınırsız Asker Hileli Mod Apk

Art of War 5.1.0 Sınırsız Asker Hileli Mod Apk İndir

Art of War güncellendi son sürüm dosyayını okuokubil.com adresinden ücretsiz indirip deneyebilirsiniz. Art of War, Legions MOD APK One Hit ve God Mode yani tek atışta öldür, Tanrı modu özellikli oyunda kendinizi savaş alanında test edin.

Okuokubil takipçileri bu oyuna başladıklarında minik savaşçıları ile eğlenceli oyunlar yaşayacaklar. Fakat, işinizi zorlaştıracak sayısız zorlu seviyeler sizleri bekliyor olacak. Bu nedenle, ustaca stratejiler ve bir ordunuzu komuta etmenin doğru yollarını bularak çevik zekanız ile bu oyundan birinci çıkabilirsiniz.

Şimdi size tekrar soruyorum. Savaşlara katılmak ve küçük ordularınızı kontrol edip askerlerinize komuta edebilen yetenekli bir komutan olmak ister misiniz?

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Asker

-Tek atışta öldürmek

NOT: Android 6.0 ve üzeri sürümlerde Ayarlar > Uygulamalar > Oyun Adı > İzinler | Diğer uygulamalar üzerinde göster.

Boyutu: 149.1MB

KURULUM

king-of-steering-kos-drift-4.4.1.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Diğer Oyun Hileleri İçin  TIKLAYIN

 

Art of War 5.1.0

Art of War 5.1.0

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.