Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

World Truck Driving 1.223 Para Hileli Mod Apk

05.10.2021
2.661
A+
A-
World Truck Driving 1.223 Para Hileli Mod Apk

World Truck Driving Simulator 1.223 Para Hileli Mod Apk İndir

World Truck Driving Simulator 1.223 güncel sürüm APK ve OBB dosyalarını okuokubil.com sitemden ücretsiz olarak indirip kamyon sürüş keyfinizi gün boyu çıkarabilirsiniz.

Avrupa’da ve Asya da son teknoloji kullanılarak üretilen en ünlü kamyonların direksiyonuna geçmeye hazır mısınız? Gerçekçi bir simülatör kamyon oyununda şoför olup dünyanın her hangi bir yerine ve şehrine yola çıkmaya hazır olun.

Gerçeğe yakın bir fiziksel modele, çok çeşitli gerçek hayattaki kamyonlara, hava koşullarındaki ve günün saatindeki dinamik değişikliklere, ayrıntılı konumlara hayran kalarak kamyonunuzu zevkle sürecek gün boyu bu oyunu hiç bırakmayacaksınız.

Şimdi bir mola verin ve güzel bir tavşan kanı çay içerek gerçek bir şoför simülasyon oyununda nerelere gideceğinizin planını yaparak dinlenin.

 

ÖZELLİKLERİ

-Para Hilesi

 

KURULUM

Önce OBB dosyamızı kuralım. world-truck-driving-obb_1.223.obb dosyasını indirip Android / obb Yapıştır
Sonrasında world-truck-driving-mod_1.223.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

APK Boyutu: 26.9MB

OBB Boyutu: 711.8MB

 

Diğer Otobüs Tır Kamyon Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO OYUN TANITIM

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.