Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

UNKILLED v2.1.6 Cephane Hileli MOD APK + OBB

12.10.2021
633
A+
A-
UNKILLED v2.1.6 Cephane Hileli MOD APK + OBB

UNKILLED v2.1.6 Cephane Hileli MOD APK + OBB İndir

UNKILLED bir önceki sürümünü paylaştığımda gerçekten çok ilgi görmüştü. Şimdi oyuna gelen son güncelleme ile UNKILLED v2.1.6 Cephane Hileli Mod Apk + OBB oyunumuzun bu sürümdeki maceralarına katılın ve adrenalini doya doya yaşayın.

Oyuna başladığınızda ilk göreviniz, zombileri yok etme mücadelelerinde yer almak, hala hayatta olanlarla iletişim kurmak ve onları şehrin herhangi bir yerinde kurtarmaya çalışmak olacaktır.

Oyunda sizlere yardımcı olacak her bölgenin büyük bir şehir haritası bulunuyor ve seviyeler bunlara bağlıdır. Her seviye ayrı bir görev içeriyor.

UNKILLED oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız cephane hileli, sınırsız özellik (adrenalin-ilaç-roket gibi) kullanma hileli olarak veriyorum.

 

UNKILLED

UNKILLED

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Cephane

-Yeniden Yükleme Yok

 

KURULUM

Sizlere kurulumda kolaylık olsun diye APK ve OBB dosyaları entegre olmuş bir şekilde veriyorum. Böylece kurulumu kolayca yapabileceksiniz.

Unkilled-v2.1.6-mod1_installer.apk.obb dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 445MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

UNKILLED

UNKILLED

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.