Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Tank Battle Heroes v1.18.1 Para Hileli Mod Apk

30.10.2021
1.041
A+
A-
Tank Battle Heroes v1.18.1 Para Hileli Mod Apk

Tank Battle Heroes v1.18.1 Para Hileli Mod Apk İndir

Tankları ve tank savaşlarını seven takipçilerim için Tank Battle Heroes, güncel para hileli MOD APK dosyasını paylaşıyorum.

Tank Battle Heroes: World Of Shooting’de kendinizi, tankın içinde güvenilir ve en güçlü tank yöneten düşmanı yok edecek kadar cesur bir stratejiye sahip savaşçı olarak bulacaksınız.

Kullandığınız tank dünyanın en iyi zırhlı aracıdır. Bu oyundaki oynanış çok basit çünkü aracınızın kontrolleri yalnızca iki joystick’in kullanımıyla sınırlı.

birisi aracınızın hareket yönünü kontrol etmek için, diğeri ise düşmanlarınıza ateş ettiğiniz mermilerle aynı şeyi yapmak için kullanılıyor.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Tank Battle 1.18.1.755011810.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Oyun içinde paranız kullandıkça artacaktır.

Boyutu: 96.5MB

Diğer Tank Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Tank Battle Heroes

Tank Battle Heroes

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.