Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

SAS Zombie Assault 4 v1.10 Para Hileli Mod Apk

24.10.2021
514
A+
A-
SAS Zombie Assault 4 v1.10 Para Hileli Mod Apk

SAS Zombie Assault 4 v1.10 Para Hileli Mod Apk İndir

SAS: Zombie Assault 4, son sürüm para hileli oyun dosyasını paylaşıyorum. Oyuna seçkin bir İngiliz özel kuvvetler ekibinin üyelerinden biri olarak başlıyorsunuz.

Amacınız vahşi kana susamış insan katili zombilere karşı mücadele etmek olacak.

Oyunumuzda benzersiz yeteneklere sahip dövüşçülerin yanında, yüzlerce ateşli silah ve dövüş ekipmanları bulunuyor. İnsanlığı kurtarmak için tüm becerilerinizi göstermeniz gereken, oldukça gelişmiş ve çok zor olan yedi seviye vardır. Şimdi becerilerinizi gösterip oyunu başarılı bir şekilde bitirin.

SAS: Zombie Assault 4 oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli, özel silahlar kullanıma açık, sınırsız revives hileli olarak veriyorum.

NOT: oyun içindeki var olan profiller üzerinden devam ediniz, yeni profil oluşturursanız para hilesi olmaz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

SAS Zombie Assault 4 v1.10.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 125MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

SAS Zombie Assault

SAS Zombie Assault

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.