Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rival Stars Horse Racing v1.26 Zayıf Rakip Mod Apk

22.10.2021
436
A+
A-
Rival Stars Horse Racing v1.26 Zayıf Rakip Mod Apk

Rival Stars Horse Racing v1.26 Zayıf Rakip Mod Apk OBB

Rival Stars Horse Racing, at yarışlarını seven takipçilerim için mod apk + obb dosyalı zayıf rakipler hileli dosyasını getirdim. OBB dosyası APK içine entegre edilmiştir. İndirin ve sadece yükleyip yek dosya halinde kurun.

Rival Stars Horse Racing, oyunundaki amacınız size miras kalan bir çiftliği geliştirmek atları eğitmek ve onları yarışa hazırlamak olacak.

Rival Stars Horse Racing çiftliklerin olduğu ve içinde at yetiştirilen, eğitilen ve sonunda en heyecan verici yarışlara girilen ünlü bir at yarışı simülasyon oyunudur.

Yarışlara ek olarak, yetiştirici, at eğitmeni, yarış yöneticisi, jokey ve daha fazlası gibi oyun stillerini seçebilirsiniz. Ayrıca, mirasınızı çok iyi korumanız gerekiyor, bu nedenle işinizi büyük bir titizlikle yönetin.

 

Rival Stars Horse Racing

Rival Stars Horse Racing

ÖZELLİKLERİ

Zayıf Rakipler: Rakiplerinizi her zaman geride kaldıklarında kolayca yenerseniz.

 

KURULUM

APK + OBB tek dosya halindedir. rival-stars-v1.26-mod_Installer.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 728MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Rival Stars Horse Racing

Rival Stars Horse Racing

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.