Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Pubg Mobile 1.6.0 Sadece BEYAZ Adam Config İndir

01.10.2021
1.792
A+
A-
Pubg Mobile 1.6.0 Sadece BEYAZ Adam Config İndir

Pubg Mobile 1.6.0 Sadece BEYAZ Adam Config İndir

Bugün size çalışan sadece Beyaz Adam config dosyasını vereceğim. Bu çalışma diğer kurulumlardan farklı olarak anlatılmış ama ben sizlere klasik yoldan bildiğiniz adımlardan düz olarak yaptıracağım. Sonuç aynı olacak ama kopyalama işleminde farklı bir uygulama kullandırmayacağım.

 

ÖZELLİKLERİ

Beyaz Adam

 

KURULUM

Şimdi vereceğim dosya içinde, Com.tencent.ig Ve beyaz Adam kodu olarak 2 dosya göreceksiniz.

İlk önce cihazınızda com.tencent.ig içindeki UserCustom.ini dosyasını kopyalayıp benim vermiş olduğum com.tencent.ig dosyasının içine atacağız.

Android / data / com.tencent.ig / files / UE4Game / ShadowTrackerExtra / ShadowTrackerExtra / Saved / config / Android içindeki UserCustom ini üzerine gelip dosyayı kopyalayalım ve tekrar indirilenlere gidelim oradaki verdiğim com.tencent.ig dosyasını tıklayalım ve içindeki dosyaları tek tek tıklayarak sona doğru yani Androidi bulup kopyaladığımız UserCustom ini bunun içine yapıştırıyoruz. Birinci işlem bitti.

Beyaz Adam Kodu Kopyalama

İndirilenlere geri gidin. Şimdi vermiş olduğum Beyaz Adam dosyasını açın ve oradaki kısa kodları kopyalayın.

Com.tencent.ig içine yapıştırdığınız UserCumtom ini dosyasına gideceğiz ve bunun içine yapıştıracağız. Android / data / com.tencent.ig / files / UE4Game / ShadowTrackerExtra / ShadowTrackerExtra / Saved / config / Android

UserCustom ini tıklayıp açın. Dosyanin içindeki kodların en üstündeki ( UserCustom DeviceProfile ) başlığını gördünüz onun bittiği yere kadar aşağı doğru inin ve boşluğa yapıştırın.

( UserCustom DeviceProfile )——— ( Backup DeviceProfile) iki başlık arasına yapışmış olacak

Evet artık kurulumun son aşaması tekrar indirilenlere gidin ve oradaki com.tencent.ig dosyasını kopyalayıp Cihaz Hafızası / Android / Data içine yapıştırın.

 

Şimdi son işlem PAKS KLASÖRÜNDEKİ 2 DOSYAYI SİL

res_pufferpatch_1.6.0.15528.pak

res_pufferpatch_1.6.0.15533.pak

Artık Beyaz Adam Hilesi Hazır

 

Diğer Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=BBFZuOEFLow&t=5s

 

APKADMİN

? BEYAZ ADAM İNDİR ?

YEDEK LİNK

? BEYAZ ADAM İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.