Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Pixel Gun 3D v21.8.0 Para Hileli Mod Apk + OBB

27.10.2021
559
A+
A-
Pixel Gun 3D v21.8.0 Para Hileli Mod Apk + OBB

Pixel Gun 3D v21.8.0 Para Hileli Mod Apk + OBB İndir

Pixel Gun 3D v21.8.0 Para Hileli mod apk son sürüm dosyasını paylaşıyorum. Battle Royale oyunlarını seviyor ve bu oyuna çok sadıksanız ya da Minecraft oyunlarını çok seviyorsanız vereceğim bu Pixel Gun 3D oyununu sakın kaçırmayın derim.

Oyunda kazanmak için savaşın sonunda hayatta kalan son kişi siz olmalısınız. Her maç, siz de dahil olmak üzere 100 kişi oyuncu sayısı ile başlar.

Bu savaşın başında bildiğiniz gibi Free Fire ve Pubg Mobile oyuncuları gibi sizde, bir jet uçağından atlayarak haritada seçtiğiniz bir bölgeye ineceksiniz.

Haritadaki uçuş yolu her turda değişecektir, bu nedenle kendinizi doğru noktaya indirmek için iyi bir seçim yapmalısınız.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

OBB dosyası APK içine entegre edilmiştir. Ayriyeten obb kurmanıza gerek yoktur. OBB kurmaya uğraşmayacaksınız.

pixel-gun-3d-v21.8.0-mod1_installer.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

APK OBB: Boyutu: 1.44GB

 

Diğer Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Pixel Gun 3D v21.8.0

Pixel Gun 3D v21.8.0

APKADMİN

? APK  OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? APK OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.