Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Outfire: Multiplayer Online Shooter 1.6.1 Mod APK

21.10.2021
451
A+
A-
Outfire: Multiplayer Online Shooter 1.6.1 Mod APK

Outfire: Multiplayer Online Shooter 1.6.1 Mod APK

Oyuna girdiğinizde dünyanın her yerinden gelen diğer nişancılar ve kendi arkadaşlarınız ile savaşa girmek için bir gurup oluşturacaksınız.

Oyunun en heyecanlı ve güzel bir yönü de, karakterin yüzü tavuk, mısır ve hatta sevimli bir tavşan olacak. Seveceğinizi umduğum bu nişancı atış oyununu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Tüm silahların kilidi açıldı.

Onu donatmak için şunlara ihtiyacınız var:

Ana menüde, sol alt köşedeki Ekipman düğmesini tıklayın.
İstediğiniz silah yuvasını seçin.
İstediğiniz silahı seçin ve sağ alt köşedeki Donat düğmesine tıklayın. Olmaz ise bir kez daha deneyin aynı yuvayı tekrar açıp silahın donanımlı olduğunu kontrol edebilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Tüm silahların kilidi açıldı.

 

KURULUM

OBB dosyası APK içine entegre edilmiştir. Böylelikle obb kurmaya uğraşmadan kolayca vermiş olduğum outfire-v1.5.2-mod_installer.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

APK + OBB Boyutu: 599MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Outfire

Outfire

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.