Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Modern Warplanes v1.20.1 Sınırsız Füze Mod Apk

18.10.2021
691
A+
A-
Modern Warplanes v1.20.1 Sınırsız Füze Mod Apk

Modern Warplanes v1.20.1 Sınırsız Füze Mod Apk İndir

Uçaklar benim en çok şu dönemde dikkatimi çekmeye başladı 2 Nisan 2019 ve 2002 yılları arasında başlayan F-35 yeni nesil savaş uçağı projesi ortaklığımız Rusya’dan aldığımız S-400 savunma füzesi nedeni ile saçma sapan bir şekilde sonlandırıldı. Bende o gündür bu gündür sürekli savaş uçakları ile ilgili her haberi takip ederken Modern Warplanes: Combat Aces PvP Skies Warfare, bu güzel uçak oyunu ile karşılaştım.

Süper bir adrenalin patlaması yaşayacağınız bu oyunun sınırsız füze hileli dosyasını aşağıdan indirip denemenizi tavsiye ederim.

Uçağınızın kontrolü için, ekranın sol tarafındaki sanal d-pad’e dokunmanız yeterlidir. Her görev sırasında, kalan mühimmatınıza da göz kulak olmanız ve düşmanlara çok iyi nişan alarak radarınızı kilitlemeniz gerekecek.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Füze

NOT: Oyuna başladıktan sonra sol üst köşedeki yuvarlak butona tıklayın ve sonsuz füzeleri etkinleştireceğiniz mod menüsünü açın.

 

KURULUM

Modern Warplanes v1.20.1.mod apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu:147MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Modern Warplanes

Modern Warplanes

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.