Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9 °C
Hafif Yağmurlu

Kingdom Rush Frontiers v5.3.13 Elmas Hileli Mod Apk

18.10.2021
707
A+
A-
Kingdom Rush Frontiers v5.3.13 Elmas Hileli Mod Apk

Kingdom Rush Frontiers v5.3.13 Elmas Hileli Mod Apk

Farklı bir oyun türü olan, Kingdom Rush elmas hileli mod apk dosyasını paylaşıyorum. Vereceğim bu oyun uzun zamandır strateji türlerindeki oyunlar arasında en popüler oyunlardan biri olmayı başardı.

Kingdom Rush Frontiers, oyununa giriş yaptığınızda, kuleler ve engeller inşa ederek düşmanlarınıza karşı kendinizi korumak için bir an önce işe koyulmanız gerekecek. Çünkü düşmanlarınız engelleri ve koruması olmayan bir yeri saniyeler içinde işgal edebilirler.

Oyunun normal yükseltme sürecinden geçerek daha güçlü eşyalar satın almak için gerçek parayı kullanmanın iki yolu var. Servet biriktirmek için geri dönüp önceki aşamaları bitirmelisiniz. Oyun ayrıca size ekstra para kazanabilmeniz için orta zorlukta yan görevler verecek.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Elmas

 

KURULUM

Oyun daha önceden cihazınızda yükü ise kaldırıp benim vermiş olduğum, Kingdom Rush Frontiers v5.3.13.mod.apk dosyasını kurup oyuna giriş yapın.

Boyutu: 208.5MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO OYUN TANITIM

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.