Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Funky Bay 43.8.3 Bedava Alışveriş Hileli Mod Apk

01.10.2021
514
A+
A-
Funky Bay 43.8.3 Bedava Alışveriş Hileli Mod Apk

Funky Bay 43.8.3 Bedava Alışveriş Hileli Mod Apk

Funky Bay 43.8.3 Bedava Alışveriş Hileli son sürüm bilmece ve bulmaca türündeki bu heyecan verici çiftlik simülatörünü indirip deneyebilirsiniz.

Konumuz büyük bir adanın içinde geçiyor ve siz o adanın sahibi olmak ister misiniz? Büyük okyanusların ortasında uçsuz bucaksız bir adanın sahibi olduğunuzda neler yapabileceğinizi hayal edebiliyor musunuz? Sınırsız alış veriş ile adanızı düzenleyip ekin, biçin ve yönetin.

Bahçe özlemi çeken takipçilerim bu güzel çiftlik oyununu seveceklerdir.

 

ÖZELLİKLERİ

Bedava Alışveriş

 

KURULUM

funkybayfermaiekspeditsii-1632945449.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 118 MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Funky Bay

Funky Bay

 

APKADMİN

MOD APK İNDİR

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.