Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Defense Legend 4 v1.0.39 Para Hileli Mod Apk

26.10.2021
522
A+
A-
Defense Legend 4 v1.0.39 Para Hileli Mod Apk

Defense Legend 4 v1.0.39 Para Hileli Mod Apk İndir

Defense Legend 4 nefes kesen bir macera için hazır mısınız? İnsanlar ve karanlıklar arasındaki büyüleyici savaşları yakından görmek ve deneyimlemek istiyorsanız, Defense Legend 4 para hileli dosyayı indirip oyuna giriş yaparak adrenalinizi yükseltin.

amacınız sizi yok etmek isteyen düşmanlara karşı farklı savunma oluşturup bu güçleri kullanmak olacak. Savunmanızı yarmaya çalışan düşmanlarınızın bu hattı geçmesine engel olun.

Bir sonraki saldırıları daha iyi karşılamak ve düşmanlarınızı yok etmek istiyorsanız hemen kaleler oluşturup surlarını çok yüksek yaparak kendinizi ve halkınızı koruma altına alın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Hasar Çarpanı

 

KURULUM

Defense-Legend-4-v1.0.39.mod.apk para ve hasar çarpanlı dosyayı indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 94.5MB

 

Diğer Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Defense Legend 4 v1.0.39

Defense Legend 4 v1.0.39

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.