Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Club Soccer Director 2022 1.3.0 Para Hileli Mod Apk

17.10.2021
586
A+
A-
Club Soccer Director 2022 1.3.0 Para Hileli Mod Apk

Club Soccer Director 2022 1.3.0 Para Hileli Mod Apk

Bir futbol kulübünün yönetimi ve geliştirilmesi konusunu içeren güncel para hileli ve alışveriş hileli oyun dosyasını paylaşıyorum.

İyi bir yönetici olmak ve takımınızı en üst sıralara yükseltmek dünyanın en iyi futbolcularını takımınıza transfer etmek, mali bakımdan daha güçlü olmak bunların hepsi sizin görevleriniz olacak.

Şimdi Club Soccer Director 2022 oyunu için aşağıdaki para ve alışveriş hileli dosyayı indirip en iyi yönetici olmak için yarışın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız para

-Sınırsız Yönetici Puanı

 

KURULUM

Oyun daha önce yüklü ise PlayStore sürümünü kaldırın. club-soccer-director-2022-v1.3.0-mod2.apk dosyasını kurun ve oyuna giriş yapın.

Diğer Futbol MaçOyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Club Soccer Director 2022

Club Soccer Director 2022

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.