Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Battle Prime v8.2 Siyah Gövde Mod Menu Apk İndir

10.10.2021
1.543
A+
A-
Battle Prime v8.2 Siyah Gövde Mod Menu Apk İndir

Battle Prime v8.2 Siyah Gövde Mod Menu Apk İndir

Battle Prime çok özellikli süper bir güncel hileli dosyasını paylaşıyorum. Bu çok oyunculu üçüncü şahıs atış simülatörünü indirip çetin savaşlara ve bol bol cephane yakmaya hazır olun.

Oyun size ödül vermek için düşmanınızı yenmenizi ve hayatta kalmanızı istiyor. Şimdi düşmanlarınızı yenerek ödülleri toplamaya başlayın.

Yeni nesil savaş simülasyonu başladı ve savaşa katılma zamanı. Önce vur, düşmanlarını öldür, hayatta kal, ödüllerini tek tek topla.

BİLGİ: Lütfen kurulum içinde sizden verileri indirmek için izin ister o izni veriniz. Yükleme bittikten sonra oyun kapanır tekrar açın.

ÖZELLİKLERİ

-Yeşil Gövde

-Mor Gövde

-Siyah Gövde

-Duvar Kapsamı

-Duvar Tırmanışı

-Battle Prime v8.2

Battle Prime v8.2

 

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten battle prime TLG team.mod.apk dosyasını indirip kurun. Sizden 1336MB uzunluğundaki verileri indirmeniz için izin ister verin ve devam edin.

NOT: oyunu ilk açtığınızda kapanabilir. Tekrar girin ve oynamaya başlayın.

Boyutu: 180MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Sinan dedi ki:

    Kurulum yapılamıyor

    1. Okuokubil dedi ki:

      Çok güzel kuruluyor. Tekrar deneyin, ben denedim sayende yarım saat oynadım süper çalışıyor. Kurulum yaparken sistem verileri indirmek için izin ister onu verin devam edin. Bitince oyun kapanır siz tekrar açın.