Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Watch Dogs PC Türkçe Yama + Kurulum İndir Yeni

25.09.2021
1.195
A+
A-
Watch Dogs PC Türkçe Yama + Kurulum İndir Yeni

Watch Dogs PC Türkçe Yama + Kurulum İndir Yeni

Bugün sizlere Türkçe yama serimize güncel bir oyun olan Watch Dogs dosyası ile devam ediyoruz. Konu Moskova’da geçen Watch Dogs , Novi ve bir kuledeki zombilerle savaşmak için bir tankın kontrolünü ele aldığınız Kishin’e iki yeni seviyede eklenmiş oldu.

Şimdi amacımız aslında Türkçe olarak karakterler arasında geçen diyaloglar ve bölümleri geçmek için izlememiz gereken adımlar Türkçe olacağından yapmamız gereken tüm adımları daha iyi anlayarak yapacağız. Böylelikle oyunu en kısa sürede bitirebileceğiz.

Kurulum da çok kolay Patch dosyalarını “Watch Dogs 2\data_win64” klasörüne kopyalayın yeter.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten Watch Dogs 2 rar dosyasını indirin ve şifresine okuokubil.com yazıp dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

İndirdiğiniz klasörün içerisindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu klasördeki data_64 klasörüne yapıştırın.

D:/ Games / WatchDogs içine atın.

Bu işlemi yapmadan önce orijinal dosyaların yedeğini alabilirsiniz. Bir aksilik olursa orijinal dosya ile değiştirebilirsiniz.

Oyunun kurulu olduğu oyun ana dizinine girin ve “Watch Dogs 2” klasörünün içinde bulunan tüm her şeyi seçerek oyunun ana dizinine atın. Yama kurulumu tamalansa da aktif etmek için Oyun ayarlarından altyazıları açmanız gerekmektedir.

 

Diğer Trainer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

APKADMİN

? TÜRKÇE YAMA İNDİR ?

YEDEK LİNK

? TÜRKÇE YAMA İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.