Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Very Little Nightmares v1.2.2 Tam Sürüm Mod Apk

12.09.2021
582
A+
A-
Very Little Nightmares v1.2.2 Tam Sürüm Mod Apk

Very Little Nightmares v1.2.2 Tam Sürüm Mod Apk İndir

Yeni bir bulmaca gibi bir oyun ama bu farklı bir bulmaca türü olacak sizin için Korku dolu dakikalar sizi bekliyor. Oyundaki amacınız neredeyse hapis gibi kaldığınız ürpertici, ürkütücü ve gizemli bir ev içinde bulmacaları çözerek ilerlemek, çıkış yolunu olduğunca çabuk bulmak ve kaçmak olacaktır.

Güncel sürümünü verdiğim bu oyunun, yepyeni bir oynanış ile korku oyunları gibi bir ilerleyiş yönü var.

Verdiği bulmacalar hakkında cevabı kesinlikle iyi düşünmelisiniz. Very Little Nightmares, zifiri gibi karanlık bir inşaat planına sahip bir macera oyunu diyebilirim.

Oyundaki karakterimiz, elinde silahı olmayan, ancak karanlık ve ürpertici sahnelerle dolu bir evde kapana kısılmış bir çocuktur.

Sarı yağmurluk giymiş karakteriniz, tuzaklardan, tehlikeli düşmanlardan kurtulmaya çalışırken sizin de ona yardım etmeniz gerekecek.

Very Little Nightmares

Very Little Nightmares

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Very Little Nightmares v1.2.2.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 430MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

Very Little Nightmares

Very Little Nightmares

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.