Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

The Sun Origin v2.0.2 Para Mermi Hileli Mod Apk

09.09.2021
456
A+
A-
The Sun Origin v2.0.2 Para Mermi Hileli Mod Apk

The Sun Origin v2.0.2 Para Mermi Hileli Mod Apk İndir

The Sun Origin güncel para ve mermi hileli oyunu mutlaka deneyin. Görsel efektler, sesler, ve dünyamızın neredeyse yok oluşunu hayretle yaşayacaksınız.

Bir gün enerji dalgası dünyaya çarparak radyoaktif dalgalar yayar ve bu durumdan atmusferimiz çok kötü etkilenir.

İnsanlar artık güvende değildir. Bu radyoaktif dalgalar nedeni ile dünyada bir çeşit kanser riski başladı ve bununla birlikte kötü insanlar şehre indi.

Oyunda karakter olarak göreceğiniz Kuzgun olarak bilinen bir savaşçı ortaya çıkar ve dünyayı bu kötülerden korumak için mücadele etmeye başlar.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para.

-Sınırsız Mermi.

-Sınırsız Direniş.

-Hasar Almazsınız;

-Ölümsüzlük.

-Silah, envanter alanını arttırır.

 

KURULUM

Aşağıdaki vermiş olduğum para ve mermi hileli The Sun Origin v2.0.2-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

Boyutu / 495MB

 

The Sun Origin

The Sun Origin

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.