Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

TerraGenesis Uzay Kolonisi 6.11 Para Hileli Mod Apk

27.09.2021
598
A+
A-
TerraGenesis Uzay Kolonisi 6.11 Para Hileli Mod Apk

TerraGenesis Uzay Kolonisi 6.11 Para Hileli Mod Apk İndir

Sizleri gerçek bilime dayalı ve çok sürükleyici olduğu kadar öğreticide olan süper bir gezegen oluşturma simülasyon oyununa götüreceğim. Oyununda uzayı keşfedecek ve yeni dünyaları şekillendireceksiniz. TerraGenesis, tümü gerçek NASA verilerine dayalı olarak gelişen biyosferlere sahip tüm gezegenlerin dinamik animasyonlarını yaparak sizlere gerçek sunumlu bir oyun ortaya çıkaracak.

Amacımız TerraGenesis Uzay Kolonisinde güneş sistemindeki gerçek gezegenleri yaşanabilir hale getirmek için deneyler yapıyoruz ve kolonileri kurup büyütmeye çalışıyoruz.

Hava basıncı, oksijen ve deniz seviyesi gibi ayrıntılar, o gezegenin ne derece koloniye elverişli olacağını bizlere açıklayacak. Oyunu okuokubil.com wep sitesi farkıyla sınırsız genesis nokta hilesiyle indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Aşağıda bir dünyada veya oluşturacağınız bir başka yaşam gezegeninde hayat olması için gerekli bilgiler vardır.

-Sıcaklık (mK)

-Baskı yapmak

-Oksijen Seviyeleri

-Deniz seviyesi

-İdeal Deniz Seviyesi

-Yükseklik Aralığı

-Ay Sayısı (Gezegen ise)

 

KURULUM

TerraGenesis v6.11.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapıp deneyler yapmaya, yaşanabilir bir gezegen kurmaya başlayın.

Boyutu: 127 MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

TerraGenesis

TerraGenesis

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.