Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Stone Miner v2.2.1 Para + Kaynak Hileli Mod Apk

14.09.2021
868
A+
A-
Stone Miner v2.2.1 Para + Kaynak Hileli Mod Apk

Stone Miner v2.2.1 Para + Kaynak Hileli Mod Apk İndir

Bugün değişik bir oyun yani madencilik üzerine olan son sürüm güncellemesi ile harika bir Stone Miner para hileli oyununu paylaşıyorum. Farklı kaynakları keşfedip süper bir taş madenciliği devi olmaya hazır sanız? Şimdi zaman kaybetmeden Stone Miner Apk’nin en son sürümünü buradan indirin. Ve hazineler dahil sınırsız para ve kaynak kazanmanın keyfini çıkarın.

Oyundaki amacınız çeşitli seviyelerde ve adalarda mümkün olduğunca çok taş çıkarmak olacak. Burada tırınızı kullanarak taş çıkararak satabilir ve para kazanıp kamyonunuzu daha iyi geliştirebilirsiniz.

Çeşitli adaların kilidini açmak için parmağınızla kamyonu yönetin ve toplamaya başlayın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Sınırsız Kaynaklar

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum para hileli son sürüm Stone Miner v2.2.1.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 115MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Stone Miner

Stone Miner

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.