Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Scary Stranger 3D 5.4.0 Sınırsız Para Mod Apk

11.09.2021
1.709
A+
A-
Scary Stranger 3D 5.4.0 Sınırsız Para Mod Apk

Scary Stranger 3D 5.4.0 Sınırsız Para Mod Apk İndir

Scary Stranger 3D yani korkunç yabancı gerilim dolu bir hikayeye hazır olun. Oyunu sizlere Mod Apk + Obb dosyalı olarak veriyorum. Sınırsız Para ve Reklamsız gerilim dolu dakikalar yaşayacaksınız. Oyunun MOD sürümünü okuokubil.com üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve can sıkıcı reklamlar olmadan istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Yaşadığımız çevremizde nerede olursak olalım yalnız değiliz. Mutlaka bir arkadaşımız, bir komşumuz olacaktır. He o komşumuz çok şüphe ettiğimiz birisi ise daha çok dikkatli olmamız gerekecek.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız para

-Sınırsız yıldız

-Sınırsız enerji

 

KURULUM:

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Scary_Stranger_3D_v5.4.0.io” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin. ( ama çalıştırmayın)

2- Arkasından “main.46.com.zatg.scaryneighbor.hellgame” dosyasını Zip ten çıkarıp kopyalayalım ve Android / obb / yapıştıralım. Şimdi Apk açalım ve oyunumuza başlayalım.

Boyutu / OBB / 476MB
Boyutu / APK / 33.2MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Scary Stranger 3D

Scary Stranger 3D

 

APKADMİN

? APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.