Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Retro Garage Mechanic 2.5.0.b53 Para Hileli APK

24.09.2021
479
A+
A-
Retro Garage Mechanic 2.5.0.b53 Para Hileli APK

Retro Garage 2.5.0.b53 Para Hileli Mechanic Simulator Mod Apk

Retro Garage son sürüm güncellemesini sizlere veriyorum. Oyuna girdiğinizde SSCB’de yapılan çeşitli arabaları tamir edeceğiniz ve tamirhaneniz bulunan harika bir araba tamircisi simülatör oyunu ile karşılaşacaksınız.

Ne kadar kötü ve kullanılamaz durumdaki araba modellerini tamir edip zorunlu değişecek parçaları takarak kullanılabilir hale getirecek ve onları satıp çok para kazanacaksınız.

Yani özetlersek, arıza bulma kolaylığı için, tüm otomobillerde üç grup parça bulunuyor, gövde, motor ve şasi. Tamir ettiğiniz arabaları daha sonra iyi bir karla satabileceksiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Önceki sürüm yüklü ise onu kaldırıp benim vermiş olduğum hileli mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Retro Garage

Retro Garage

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.