Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Pubg Mobile 1.5 KORE ESP Mod Apk 32 Bit No Ban

12.09.2021
1.241
A+
A-
Pubg Mobile 1.5 KORE ESP Mod Apk 32 Bit No Ban

Pubg Mobile 1.5 KORE ESP Mod Apk 32 Bit Yasak Yok

Bugün Pubg Mobile KORE hileli oyunumuzda Mod apk esp vereceğim. Kurulum adımlarımız kolay videoyu ve yazılı açıklamamı okuyarak rahatlıkla kurulumunu yapabilirsiniz.

Mantık şu Bize oyunun OBB dosyası lazım olacak, onun için önce obb ve data kalsörlerindeki obb dosya ismini değiştireceğiz sonra yüklü olan orijinal oyunu silip benim vermiş olduğum hileli mod apk esp yükleyip obb dosyalarındaki yaptığınız değişiklikleri düzelteceksiniz hepsi bu.

Telefonunuzda normal pubg mobile oyunu yüklü olsun. Biz oyunun OBB ve Data klasörlerinde bulunan com.tencent.ig dosyasının ismini değiştireceğiz yani sonuna herhangi bir rakam koyup yüklü olan oyunu sileceğiz ve yerine hileli verdiğim dosyayı yükleyeceğiz ve sonrasında yaptığımız değişiklikleri yine eski haline döndüreceğiz. Adımları aşağıda açıklamalı olarak veriyorum.

ÖZELLİKLERİ

-Kutu

-Hat

-Sağlık

-İskelet

-Bombası Uyarı

-Eşyaları

-Sadece Esp

NOT: Videodaki dosya isimleri farklıdır siz kendi kullanacağınız com.pubg.krmobile dosyasının ismini değiştirmek için adımları takip edin.

 

KURULUM

  1. Android / obb / com.pubg.krmobile sonuna 1 koyalım ve tamam diyelim.
  2. Şimdide Android /data / com.pubg.krmobile bununda sonuna 1 koyalım kaydedelim.
  3. Normal yüklü olan Pubg Mobile oyununu silin.
  4. Şimdi benim vermiş olduğum Mod Esp Kr.apk dosyasını indirelim ama kurmayalım.
  5. Son adımlar obb ve data klasörlerinde sonuna koyduğunuz 1 silelim ve eski hallerine döndürelim.
  6. Şimdi indirdiğimiz Mod Esp Kr.apk dosyasının kurulumunu yapın ve tüm izinleri verin.

 

Diğer Pubg Mobile Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.